söndag 17 januari 2016

Vägning vecka 2

Denna veckan vägdes alla utom robon Flixx.

Fluffis har hämtat hem 10g av dom tappade 19g sen sist och väger idag 205g. Hon har alltså gjort precis det jag trodde, tappar mycket när hon går från att göra inget till att börja röra på sig och tar sen snabbt tillbaka det veckorna efter.


Flo håller sin vikt bra, pendlar runt 215g med de normala +-5g. Denna veckan 218g vilket är +4.

Fernando har gått upp 14g och väger nu stolta 180g. Jämfört med tjejerna är han en plutt men jämför med när han kom (134g) så är han rejäl nu. 

Jojo har stått på extra kost (näringsrik gröt) pga att han tappade mycket (har tandproblem). Nu har han hämtat tillbaka allt och lite till så från nu får han sin älskade gröt bara varannan dag. +4g denna veckan vilket ju är normalt men nu väger han 59g. Hans idealvikt är runt 55g.


Nils som faktiskt bara äter vanliga hamstermaten + grönsaker då han inte är så förtjust i extra godis han lägger på sig bra ändå. +5g och väger nu 58g. 

Sist och minst (i alla fall när Flixx inte vägs) är Fanny. Fast jag dragit in på pinjekärnorna så har hon lagt på sig 3g och väger nu hela 41g. Får dra in på de lite mer. Fanny är liten och ska inte väga över 40g. Iof ska hon väga mer än de 30g hon länge låg på. Men så runt 35g vore perfekt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar