onsdag 25 maj 2016

Pysseldag och lite tider

Har gett Messi medicin. Han är så duktig. Kommer självmant in i hamstertaxin (ett papprör) och låter sig sen hållas och så får han en spruta i munnen (löser upp en tablett i vatten). För man får inte glömma han var en liten panikslagen hamster för bara två veckor sedan.

Sen har jag kortat tänderna på Jojo. Han är ju van men gillar det inte. Men det måste göras och tyvärr så ofta som var 5:e dag.

Sen måste Fanny få sina klor klippta idag när hon vaknar. Är vanligt dvärghamstrar sliter ner de dåligt själv medan man sällan måste klippa klorna på guldhamstrar.

Är i alla fall glad det inte är Yoda som måste få medicin. Först för att han kliver upp mellan 00-03 varje dag och sen för att han inte skulle medverka utan problem och han skulle förmodligen bli svårare och svårare att fånga.

Messi är perfekt, han är alltid uppe runt 21.30.

Förresten kanske det är kul att veta när de går upp ungefär?

Flixx är uppe till och från på dagen och sen på kvällen runt 20.00
Uffe är nästan igång dygnet runt :). Han sover inte mycket och ses ofta dagtid + hela kvällarna och är även ofta varken vid 6-tiden när jag stoppar tillbaka alla i burarna.
Jojo och Nils ser man 1-2 gånger på dagen och sen på kvällen runt 21-22
Fanny är otypiskt för dvärgar inte synlig på dagen. Kommer oftast upp runt 22-tiden men ibland kan hon komma först efter midnatt.
Louis känner jag inte så bra än, bara sett honom 1 gång dagtid och på kvällarna har han vaknat runt 23.00 hittills.
Fernando är den första av guldhamstrarna. Alltid vaken senast 20.00 men oftast innan.
Messi kommer runt 21.30 och så Yoda då någon gång mellan 00-03.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar