söndag 26 juli 2015

Elvira blommar ut!

Elvira är den hamster som utvecklar sig mest just nu. Förutom att hon börjat gräva så börjar hon upptäcka att man kan röra på sig! Hon använder inte hjulet så värst mycket, visst hon tar några varv men inte mer. Däremot är det en jäkla fart på lekplatserna. Speciellt de dagar hon får vara på den stora.

Då springer hon varv på varv och över och runt alla saker som står där. Dom små benen pinnar på som bara den! Iof springer Flo och Fluff nästan lika mycket men Elvira satt förut mest still. Och som hon pratar! Det är små ljud hela tiden. Och om någon annan är ute och vaken så svarar dom ju. Ibland är det rena konserten här på senkvällen :).

Elvira ska dessutom få byta lägenhet. Hon ska få ta över Musens stora 2 meters bur så får den nya dvärgen ta över Elviras 1,50 m. Flo sitter ju också i en 1,50 m men hon kräver ju lekplatstid varenda natt så hon sover ju bara i sin. Vill ha guldhamstrarna i de största men just för Flo spelar det ju ingen roll. Alltså blir det Elvira som får flytta. Men först måste den tömmas, allt måste desinficeras och ungsbakas. Det Mus dog av är mycket smittsamt. Får ta tag i det nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar