tisdag 18 oktober 2016

Vägda mm

Alla är vägda! Inkl Yoda och Louis. Yoda har till och med helt frivilligt visat sig 2 gånger de senaste dagarna. Det tar sig!

De fyra problembarnen, Yoda, Messi, Fanny och Flixx har alla lagt på sig eller stått still i alla fall. Messi har gått upp 2 gram. Nils fortsätter ner men han ska ju det. Sammy lägger på sig bra.

Imorgon ska jag städa uteplatserna och därför får Nils och Uffe inte gå ut idag. Båda två blev lite putt. De brukar nämligen inte vara vaken på morgonen och kunna stoppas in i buren så för säkerhets skull få de tillbringa en natt inne. Imorse var de ovanligt nog vakna nämligen och kunde fraktas tillbaka. Fanny, Messi, Louis och Fernando är alltid vakna vid 5-tiden och kan därför gå ut. Få se om Louis vill ut. Ibland väljer han ju att bygga vidare på sina gångar i spånet istället.

På lördag ska en hög få träffa veterinären igen. Yoda och Messi har återbesök. Sammy ska få visa upp sig. Han är lite pälslös så det kan vara nått eller så är det från hans beteende störning, att han när han blir stressad markerar så mycket att doftkörtlarna blir pälslösa. Har han ju gjort förr och nu kan det vara pga uteplatsen. Han gillar ju den men den är samtidigt läskig. Har dock inte sett att han markerar överdrivet mycket. Så han får bli kollad. Kan ju vara kvalster på honom med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar